Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/debalu/functions/connect.php on line 230
Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Debalu 2000 ...

Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Debalu 2000 Kft-nél

2018-10-08 14:21:49
A GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00335 azonosító számú Innovációs Operatív Program keretein belül komplex infokommunikációs fejlesztés történik a Debalu 2000 Kft.-nél.

Cégünk az évek során jelentős növekedésen ment keresztül, mely a legmodernebb technológiák alkalmazásával az innováció és a megbízható minőség jegyében zajlott. 

A fejlődés elősegítette a gyártástechnológiai folyamatok modernizációját és a gyártási kapacitásunk jelentős növelését.

 

 

Arra törekszünk, hogy a megrendelőink igényeit a hosszú évek tapasztalatának felhasználásával, minőségi munka megvalósításával elégítsük ki, melyhez a professzionális szakmai háttér biztosítása elengedhetetlen, ezért jelent mérföldkövet számunkra a komplex infokommunikációs fejlesztés.

 

 

Egy meglévő folyamatokhoz irányított rendszer bevezetése sokrétű feladat, mely gondos előkészületet és tervezést igényel.

A projekt megvalósítására egy közel 10 éves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatot kértünk fel, az IPMS Consulting Kft.-t, akik minden felmerülő ötletünkre innovatív megoldást kínáltak.

 

Elsődleges célunk volt a rendszer bevezetésével, hogy megkönnyítse a vállalat működésének áttekintését, ellenőrzését, és segítséget nyújtson a megalapozott üzleti döntések meghozatalához.

 

A választott Start Your Business integrált rendszer jól felépített, átlátható, könnyen kezelhető.

 

Kiemelt figyelmet fordítottunk a vállalati CRM adatbázisának felépítésére, mely az értékesítési hatékonyság egyik alapfeltétele. A rendszer bevezetésével teljes körűen koordinálni tudjuk a kis- és nagykereskedelmi folyamatokat, és a komplett beszerzési és értékesítési folyamat is könnyen feldolgozható.

 

Osztott információs bázissal dolgozunk, mely segíti a táv- és csoportmunkát, lehetővé teszi a tervezést, és a pontos utókalkulációt, támogatja a vezetői döntéseket.

 

 

A vállalatirányítási rendszer hozzájárul az üzletpolitikánk sikerességéhez, a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítéséhez és a kifogástalan szolgáltatás nyújtásához.

 

 

Megbízhatóságunkkal és szakértelmünkkel továbbra is biztosítani fogjuk ügyfeleink maximális elégedettségét.

Kiemelt viszonteladóink

DEBALU Kft.

  • 4030 Debrecen
  • Borzán Gáspár u. 12.
  • Tel/fax: +3652 413 346
  • info@debalu.hu

Adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztatónk az alábbi linken érhető el:

http://debalu.hu/letoltesekhez/ADATVEDELEM%20DEBALU%202000%20kft.pdf

Piaci megjelenés támogatása